Раді Вам представити наших партнерів!

партнери

Бажаєте отримати безкоштовні індивідуальні або колективні юридичні консультації? Мрієте про безкоштовний супровід? Або ж, можливо, ви шукаєте платні консультації та юридичний супровід? Все це ви зможете знайти в ГО “Ти потрібен Україні”.

Метою створення та діяльності громадської організації «ТИ ПОТРІБЕН УКРАЇНІ» є сприяння реалізації фізичними особами та юридичними особами в Україні їхніх прав та свобод. Вони покладають особливий акцент на захист прав, свобод та інтересів незахищених верств населення. Крім того, докладають зусиль для сприяння Європейської інтеграції України та адаптації законодавства до норм Європейського Союзу.

Але це ще не все! Громадська організація “Ти потрібен Україні” надає також навчання, школи та тренінги. Вони прагнуть забезпечити вас необхідними знаннями та навичками, щоб ви могли усвідомлено користуватись своїми правами та свободами.

Тому з впевненістю рекомендуємо вам ознайомитись з нашими партнерами! Вони надають безліч цікавої інформації та підтримки. Завдяки їхній експертності та професіоналізму ви зможете знайти відповіді на ваші питання та отримати необхідну допомогу.

Разом з партнерами ГО “Ти потрібен Україні” ми прагнемо створити максимально безпечні умови життя для вас.

Контакти ГО “Ти потрібен Україні”:
Телефон: +380689901134
Електронна пошта:office@uny.org.ua
Вебсайт: https://www.uny.org.ua/

Не зволікайте, звертайтесь вже сьогодні! Разом ми зробимо багато корисного для Вас та нашої країни.