Круглий стіл “Бобринецька громада в контексті водної безпеки”

круглий стіл

Запрошуємо всіх небайдужих приєднатися до круглого столу, який стане завершенням проекту «Бобринецька громада в контексті водної безпеки». Метою заходу є обговорення рекомендацій, планування подальших дій та співпраці, а також можливості залучення додаткових ресурсів до розв’язання водної проблеми Бобринецької ТГ.

Протягом проекту ми встигли реалізувати багато важливих завдань. Зокрема, ми створили робочу групу, яка охоплює представників ГО «Флора», міської влади та старост населених пунктів, депутатського корпусу ТГ, а також експертів! Щомісяця організовували робочі зустрічі
Розробили методологію збору та аналізу даних для «Профілю Бобринецької ТГ в контексті водної безпеки», а також зібрали всю необхідну інформацію.
Провели ряд навчальних заходів для місцевих активістів щодо кращих практик забезпечення водної безпеки, інструментів збору та аналізу даних. Ми широко інформували жителів громади про хід «громадського аудиту» та проміжні результати.
І в підсумку ми проведемо круглий стіл, за участі суб’єктів, уповноважених на прийняття рішень з питань водозабезпечення, компетентних органів, місцевих активістів для обговорення рекомендацій.

Ми запрошуємо всіх небайдужих долучатись до нашої зустрічі!

Важливо! Реєстрація обов’язкова! Зареструватись можна ТУТ. Після реєстрації надішлемо Вам програму на почту!
Участь безкоштовна!

Разом з Вами ми змінимо світ на краще!

*Захід відбудеться в рамках проекту «Бобринецька громада у контексті водної безпеки», що реалізується громадською організацією «Флора» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Його наповнення є виключно відповідальністю ГО “Флора” та не обов’язково відображає точку зору Європейського Союзу та Нідерландського Гельсінського комітету.

Партнери: https://nl-nl.facebook.com/NetherlandsHelsinkiCommittee/

https://www.facebook.com/EUDelegationUkraine/

#EUfunded#NHC#EUinUkraine#CIfR