ЕкоКаваБрейк: Зелений ритм журналістики

всесвітній день довкілля

6 червня громадська оргназіація “Флора” провела медіазахід, присвячений Всесвітньому Дню довкілля!

На заході були присутні екоактивісти, представники місцевих медіа, представники Департаменту екології та природних ресурсів Кіровоградської обласної державної адміністрації, представники Державної екологічної інспекції Придніпровського округу.


Ми зробили все можливе, щоб поєднати розваги з освітою.
Пограли в захопливу гру “Фейк чи правда”, де учасники змогли перевірити свої журналістські навички та вміння розрізняти правду від брехні. Але це ще не все!
У нас також відбулась незвичайна активність, під час якої всі змогли показати свою експертність. Учасники на смак тестували яблука і намагались обрати з них органічні та нітратні. Це буде цікавий експеримент, але всі яблука була органічні, адже ГО “Флора” не буде пригощати друзів нітратними фруктами!)


Під час заходу вручались нагороди та подарунки від наших спонсорів та партнерів.
Громадська організація “Флора” також виступила під час заходу, розповідаючи про свої майбутні проєкти й анонсуючи захопливий престур.

*Захід відбувся в межах Ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні, що здійснюється Міжнародним фондом “Відродження” за фінансової підтримки Швеції. Відповідальність за зміст зустрічі несе виключно ГО «Флора».